Historien bag DanleasingDit foretrukne leasingfirma

Fortællingen om Danleasing går helt tilbage til 2013, hvor ordet ”leasing” stadig var nyt blandt forbrugerne. Dengang satte vi os for at skabe gennemskuelighed og tryghed på leasingmarkedet – og det er i den grad lykkedes.

Da begrebet leasing første gang så dagens lys i Danmark, var det svært at forstå for de fleste. Hvad var leasing helt præcis, og hvorfor skulle det være en fordel at leje fremfor at købe? Branchen manglede gennemsigtighed, forklaringerne var vævende, og mange sad tilbage med en følelse af usikkerhed og manglende forståelse.

De selvsamme frustrationer havde teamet bag Danleasing, og derfor slog vi os sammen om at skabe Danmarks mest ærlige og gennemskuelig leasinghus.

De mange års erfaringer vi har med i bagagen betyder, at vi i dag er en af de førende import- og rådgivningsvirksomheder indenfor leasing af biler til både private og erhverv, og vi sætter en høj ære i at levere den bedste service både før, under og efter endt leasing.

I dag består Danleasing af et håndplukket team, der – udover at have en passion og kærlighed til biler – konstant arbejder ud fra de tre grundlæggende værdier, der er fundamentet for virksomhedens daglige drift:

Gennemskuelighed

Vores ambition er at være de absolut bedste på markedet uden at gå på kompromis med tryghed og kvalitet, og derfor arbejder vi altid med fuldt gennemsigtige tilbud og vilkår.

Tryghed

Din sikkerhed er vigtig for os, og derfor har vi gode rammeaftaler med vores finansieringspartnere, så du altid er i trygge hænder. Hos os ved du præcis, hvad du betaler for.

Tillid

Tillid er et af de vigtigste punkter i huset, og derfor præsenteres du altid for den bedste pris første gang – og det er altid gratis og uforpligtende at modtage et tilbud.

Altid med kunden i fokus

Hos danleasing har vi et udtryk, vi altid bruger, når vi går i dialog med en kunde; det skal være personligt og grundigt.

personligt bliver det, når vi tager udgangspunkt i lige præcis din unikke situation, dine behov og dit budget. grundigt bliver det, når vi gennemgår dine muligheder med dig fra ende til anden, så du går herfra med den fulde forståelse for leasing.

når du træder ind ad døren til vores showroom, får du med det samme tilknyttet en personlig konsulent, der står klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at opfylde dine bildrømme, hvad enten det er en luksusbil, en ekstra bil til familien eller en firmabil, du er på udkig efter – i fællesskab finder vi den helt rigtige løsning.

Hos danleasing får du blandt andet:

  • gennemskuelige leasingkontrakter

  • attraktive leasingvilkår

  • garanti i hele leasingperioden

  • hjælp til at finde din drømmebil

  • hjælp til videresalg

Målet for os er altid at give dig den bedst mulige kundeoplevelse, og for danleasing handler leasingrejsen om at sikre din tryghed i form af gennemskuelige vilkår. vi er desuden godkendt af finanstilsynet og medlem af autobranchen danmark.

BOOK ET MØDE ELLER KIG FORBI VORES SHOWROOM

Du er altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe i vores showroom, hvor vi kan dykke mere ned i detaljerne omkring leasing.

Bliv ringet op

    Bliv ringet op af en leasingkonsulent

    Få råd og vejledning til valg af bil eller blot mere info omkring leasing. Udfyld formularen og vi vender tilbage