Privat flexleasing Kontakt din ekspert i privatleasing

Ligger din drømmebil i den dyrere ende af prisspektret, kan privat flexleasing være den løsning, der gør drømmen til virkelighed – du får lavere registreringsafgift og stor fleksibilitet.

Flexleasing er en leasingmetode, der giver dig mulighed for at køre i din drømmebil uden at binde hele din kapital i køretøjet. Det skyldes blandt andet, at bilens registreringsafgift fordeles over hele bilens levetid, og du betaler dermed kun en procentsats af afgiften i de måneder, du rent faktisk bruger bilen.

Flexleasing er en løsning, der egner sig godt til biler i særklasse, og eksklusiviteten af bilen gør det desuden lettere at videreformidle den efter endt leasingaftale; da den stadig er uden registreringsafgift, kan bilen sælges til udlandet, og det udvider antallet af potentielle købere.

Hos Danleasing hjælper vi dig med at finde lige præcis den bil, du drømmer om at køre i, og når leasingperioden er slut, håndterer vi videreformidlingen kvit og frit.

Hvordan beregnes afgiften ved flexleasing?

  • 0-3 måneder – 2 % af den beregnede afgift om måneden
  • 3-36 måneder – 1 % af den beregnede afgift om måneden
  • +36 måneder – 0,5 % af den beregnede afgift om måneden

Når bilen skal sælges, hjælper vi dig

Den månedlige ydelse ved flexleasing er lav som følge af den lave registreringsafgift og det faktum, at du selv står for service, vedligeholdelse, reparation etc., men også fordi du forpligter dig til at købe bilen efter endt leasingaftale eller anvise en anden køber.

Det kan virke skræmmende på mange, men hos Danleasing hjælper vi dig; vi sørger for, at du ikke står alene med salget af din bil.

Har du leaset bilen gennem Danleasing, hjælper vi dig videre helt gratis. Er den leaset gennem et andet selskab, varetager vi salget, hvis du laver en ny leasingaftale hos os.

Bliv ringet op

Hvornår bør du vælge privat flexleasing?

Når du skal lease en bil og vælge leasingmodel, skal du først og fremmest kigge på dit kørselsbehov, dit budget og dine forventninger til medbestemmelse. Vil du gerne have en lav månedlig ydelse i bytte for egenbetaling på vedligeholdelse, og ved du ikke med sikkerhed, hvor mange kilometer du kører dagligt, så kan privat flexløsning meget vel være den rette løsning for dig.

Samtidig slipper du for at binde stor kapital i bilen, og den lave registreringsafgift gør det muligt at vælge en bil i en dyrere prisklasse, så du kan få din drømmebil.

BRUG FOR HJÆLP TIL LEASING?

Har du brug for mere vejledning, ønsker du at få et gratis og uforpligtende tilbud på leasing, eller er du bare nysgerrig på at se, hvad vi byder på, kan du kontakte os.

Bliv ringet op

    Bliv ringet op af en leasingkonsulent

    Få råd og vejledning til valg af bil eller blot mere info omkring leasing. Udfyld formularen og vi vender tilbage