Sæsonleasing Fleksibel udskiftning af bil efter årstiderne

Drømmer du om at køre i en åben cabriolet, når sommeren er på sit højeste, men vil du samtidig gerne sidde trygt og varmt i en stor SUV hele vinteren – så er sæsonleasing måske noget for dig.

Med sæsonleasing kan du køre i din bil i udvalgte måneder af året, og i de resterende måneder kan du enten køre i en anden bil – det vælger de fleste kunder typisk – eller du kan være uden bil og dermed spare penge.

Der er flere gode grunde til at overveje sæsonleasing – fx kan du:

  • Skifte bil efter sæson (fx cabriolet om sommeren og SUV om vinteren)
  • Nøjes med at betale registreringsafgift i de måneder, du rent faktisk bruger bilen.

Når du vælger sæsonleasing, betaler du som nævnt kun registreringsafgift i de aktuelle måneder, bilen er i brug, men typisk vil betalingen blive fordelt over hele året, så du betaler en gennemsnitlig ydelse hver måned.

Hvordan fungerer sæsonleasing i praksis

Ved sæsonleasing er din bil kun indregistreret i de måneder, du bruger den – fx 6 måneder om året fra april-september – mens den i de resterende måneder står uden plader hos enten Danleasing eller hos dig selv. På den måde undgår du beskatning af bilen i de måneder, den står stille, ligesom du slipper for registreringsafgiften.

Denne leasingform er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil skifte mellem drømmebilerne efter sæson, så du får det bedste fra to verdener – fx en Range Rover om vinteren og en Porsche om sommeren. Du bestemmer selv, hvilke måneder bilerne skal være aktive, og hos Danleasing hjælper vi dig med at finde lige præcis de biler, du drømmer om at køre i.

Sæsonleasing kan både laves som privatleasing, erhvervsleasing eller splitleasing. Dog kan splitleasing ikke benyttes i passivperioden, da der ikke er et forbrug at dele.

Kontakt os

Vi har helt sikkert din drømmebil

Hos Danleasing har vi mange års erfaring i at importere biler til leasing, og vi kan helt sikkert også finde den bil, du drømmer om. Har vi den ikke på lager allerede, finder vi den hos en af vores mange samarbejdspartnere.

Er du interesseret i at høre mere om denne løsning, skal du endelig kontakte os. Vi byder gerne på en kop kaffe i vores showroom, og du er velkommen til at ringe på tlf. +45 71 99 28 58 eller sende en mail på info@danleasing.dk, hvis du vil reservere en tid hos en af vores dygtige konsulenter.

Sammen gør vi dine køredrømme til virkelighed!

BRUG FOR HJÆLP TIL LEASING?

Har du brug for mere vejledning, ønsker du at få et gratis og uforpligtende tilbud på leasing, eller er du bare nysgerrig på at se, hvad vi byder på, kan du kontakte os.

Bliv ringet op

    Bliv ringet op af en leasingkonsulent

    Få råd og vejledning til valg af bil eller blot mere info omkring leasing. Udfyld formularen og vi vender tilbage