Viderformidling

Som et af de få leasingselskaber i Danmark tilbyder vi at videreformidle din bil, når kontrakten er udløbet – og det gælder både for eksisterende og nye kunder.

Vælger du flexleasing, når du skal lease din drømmebil, får du en lavere månedlig ydelse end ved privatleasing, men til gengæld forpligter du dig til at købe bilen ved leasingaftalens ophør eller anvise en ny køber.

De færreste er interesserede i selv at købe bilen, da en af de primære fordele ved flexleasing netop er muligheden for at skifte bil ofte. Samtidig kan det være svært, ja nærmest umuligt, selv at finde en køber, og derfor tilbyder Danleasing at videreformidle bilen for dig.

Eksisterende leasingkunde

Har du leaset din bil gennem Danleasing, hjælper vi dig videre helt gratis, og vi finder gerne en ny bil til dig i samme ombæring.

Ny leasingkunde

Har du leaset din bil gennem et andet selskab, hjælper vi dig videre med bilen i forbindelse med en ny leasingaftale hos Danleasing.

Videreformidlingen sker som oftest via vores brede netværk af både forhandlere og privatpersoner, ligesom den promoveres på sociale medier, egne platforme og offentlige salgssider.

Hvilken pris sælges bilen til?

Når vi indgår en aftale om flexleasing, fastsætter vi i fællesskab den værdi, bilen skal afhandles til efter endt leasingperiode – den såkaldte restværdi. Det er vigtigt, at restværdien afspejler bilens reelle værdi og er nedskrevet realistisk, da det ellers bliver svært at videreformidle bilen til den rette pris.

Hos Danleasing har vi det, vi kalder ”restværdisikring,” og det betyder kort fortalt, at vi – hvis du leaser din bil gennem os – hjælper dig videre med bilen, når leasingaftalen udløber. Du står derfor aldrig alene med restværdien, og risikoen ved flexleasing bliver mindre.

Bliv ringet op

Hvorfor er restværdien vigtig?

Som leasingkunde er det essentielt, at du er opmærksom på den fastsatte restværdi, da der kan være risici forbundet med en for høj restværdi – det kan nemlig resultere i uventede overraskelser efter endt leasing, hvor du står med en stor efterregning.

For høj restværdi

Er restværdien sat til 200.000 kr. + moms og sælges bilen for 150.000 kr. + moms, vil du modtage en efterregning på 50.000 kr. + moms.

For lav restværdi

Er restværdien sat til 200.000 kr. + moms og sælges bilen for 230.000 kr. + moms, vil du modtage de resterende 30.000 kr. + moms.

Alle udgifter – herunder førstegangsydelse, månedlig ydelse etc. – betales af Danleasing, som herefter splitter regningen i to og sender fakturaerne til henholdsvis virksomheden og dig som privatperson.

Har du flere spørgsmål om viderformidling?

Kontakt Danleasing A/S eller udfyld formularen til at blive ringet op - sĂĄ vil vores konsulent ringe dig op.

Bliv ringet op

Bliv ringet op af en leasingkonsulent

FĂĄ rĂĄd og vejledning til valg af bil eller blot mere info omkring leasing. Udfyld formularen og vi vender tilbage