Leasing med forsikring Vi dækker dig som ved bilkøb

Når du leaser en bil, skal du selv forsikre den – præcis som hvis du købte én – og du skal som minimum have en ansvars- og kaskoforsikring.

Begrebet leasing bygger på et andet koncept end køb af bil, og derfor er du ikke automatisk dækket af en forhandlergaranti, når du leaser. Det gælder både ved privatleasing, flexleasing, erhvervsleasing, splitleasing og sæsonleasing, og derfor er det vigtigt, at du selv tegner en forsikring.

Hos Danleasing ønsker vi ikke, at vores kunder skal være nervøse for uforudsete udgifter på bilerne, og derfor har vi forhandlet os frem til en flådeaftale gennem vores forsikringsselskab, der betyder, at vi kan tilbyde dig en forsikringspræmie til fordelagtige priser på både kasko- og ansvarsforsikring.

Du bliver altså dækket fuldstændig som en ved et traditionelt bilkøb, så du kan sætte dig bag rattet i din drømmebil uden at være bange for skader.

Ansvarsforsikring

Dækker skader på dine passagerer og andre personer i et trafikuheld – også deres ting og køretøjer.

Kaskoforsikring

Dækker skader på din bil, hvis den fx bliver stjålet eller får en skade i et trafikuheld.

Efter endt leasingperiode skal din bil afleveres hos Danleasing, og her udbedrer vi almindelige slidskader for egen regning. Er der reparationsomkostninger i forbindelse med skader, der ikke skyldes almindeligt slid, skal du selv betale – og her kan kaskoforsikringen være en stor hjælp.

Teknisk garanti – teknisk forsikring

Når du investerer i din drømmebil, vil vi gerne sørge for, at du får ekstra tryghed med på vejen. Det får du med vores tekniske garanti, der sikrer dig mod uforudsete udgifter på pludseligt opståede skader på alle fabriksmonterede mekaniske, elektriske, elektroniske, hydrauliske og pneumatiske dele på bilen.

Kort sagt betyder det, at hvis motoren brænder sammen, gearkassen går i stykker, klimaanlægget svigter eller hjulophænget knækker, så er du forsikret.

Vores tekniske garanti tilbydes alle leasingtagere, der har valgt en bil, som har under 7 år på bagen og har kørt maks. 100.000 km, og den dækker kørsel i både Danmark og det meste af Europa.

Vil du høre mere om dine forsikringsmuligheder hos Danleasing, så kig forbi vores showroom i Glostrup. Her kan vi udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud på leasing og forsikring af din drømmebil.

    Bliv ringet op af en leasingkonsulent

    Få råd og vejledning til valg af bil eller blot mere info omkring leasing. Udfyld formularen og vi vender tilbage