Garanti ved leasing Attraktiv garantiordning hos Danleasing

En leasingaftale er som udgangspunkt ikke omfattet af købeloven, men hos Danleasing vil vi gerne give dig fuld tryghed med på vejen, og derfor tilbyder vi en omfattende garantiordning.

Du har allerede kasko- og ansvarsforsikringen på plads, men som leasingtager har du også brug for den service og tryghed, der følger med en garanti – og derfor samarbejder vi med CarGarantie.

Med vores garantiordning kan du roligt tage drømmebilen med på tur i både Danmark og det meste af Europa, og det gælder uanset, om du skal på privat bilferie, eller om du kører i erhvervsmæssig sammenhæng.

CarGarantie dækker blandt andet:

  • Elektroniske og mekaniske komponenter
  • Motor og gearkasse ved havari

Forsikringen skal tegnes, når du underskriver leasingaftalen, og vi tilbyder tre forskellige garantiløsninger:

Basic 100

Comfort 100

Comfort Plus 100

Hvilken løsning der er den rette for dig, afhænger af flere forskellige ting, men vi gennemgår gerne mulighederne med dig, så du ved præcis, hvad du får for pengene.

Se dækningsguide

Forsikringsperiode – hvor længe kan bilen forsikres?

Forsikringen fra CarGarantie kan tegnes for enten 12 eller 24 måneder, hvis bilen på tidspunktet for forsikringens ikrafttræden ikke er ældre end 7 år. Vælger du 24 måneder, må bilen desuden ikke have kørt mere end 100.000 km.

For at opretholde forsikringsdækningen, er du forpligtet til at overholde de krav til service og vedligeholdelse, som producenten anbefaler.

Ved forsikringens udløb er der mulighed for at forlænge aftalen, hvis bilen stadig er under 7 år gammel.

Hvem står bag CarGarantie?

Bag CarGarantie står det tyske forsikringsselskab CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft, der blev grundlagt i 1971.

De fleste kendte importører og bilproducenter samt ca. 23.000 kvalificerede forhandlere samarbejder med CarGarantie, og hos Danleasing står vi 100 % inde for den gode service, der følger med garantien.

    Bliv ringet op af en leasingkonsulent

    Få råd og vejledning til valg af bil eller blot mere info omkring leasing. Udfyld formularen og vi vender tilbage